Bedrijfsprofiel Missie, Visie en Kernwaarden Facts & Figures Onze Afdelingen Kwaliteit Engineering Inkoop Productie Logistiek Techniek Training Onze Mensen Disclaimer Algemene Voorwaarden
U bent hier: Home >> Over Dutron >> Onze Afdelingen

Training

De afdeling training van Dutron verzorgt alle interne trainingen voor onze productie medewerkers. Trainingen kunnen zowel theoretisch als praktisch van aard zijn en zijn altijd gekoppeld aan de taken en activiteiten van onze organisatie.

Theoretische trainingen  hebben onder meer betrekking op het goed lezen en interpreteren van technische tekeningen, werkinstructies, kwaliteitsplannen e.d. De praktische trainingen hebben betrekking op de het juiste gebruik van onze machines en gereedschappen bij het productieproces. Ook het juist instellen en meten van technische parameters komt daarbij aan bod.

Daarnaast houdt de afdeling training constant de trainingsbehoefte van de organisatie in de gaten en ontwikkelt, waar nodig en in nauwe samenwerking met de afdelingen engineering en kwaliteit, nieuwe trainingsprogramma’s.

Dutron training

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner