Bedrijfsprofiel Missie, Visie en Kernwaarden Facts & Figures Onze Afdelingen Onze Mensen Disclaimer Algemene Voorwaarden
U bent hier: Home >> Over Dutron

Over Dutron

Dutron is een Nederlandse organisatie met een grote assemblage faciliteit in Srem, Polen. Dutron is opgericht in 1974 en gevestigd in Dieren (Nederland) en in Śrem (Polen) ongeveer 50 km ten zuiden van Poznań. Vanuit ons servicekantoor in Dieren wordt onder meer het transport (3* per week) van en naar onze klanten gecoördineerd. Sinds 1990 vinden onze productie-activiteiten plaats in Śrem. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in technische assemblages voor onder meer de automobiel industrie, de Telecom sector en consumenten goederen. Onze klanten variëren van wereldmarktleiders in hun sector tot kleine, vaak gespecialiseerde, organisaties.

Met het werk dat we onder meer voor deze grote klanten doen hebben we veel geleerd over kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Tegelijkertijd zijn we, als relatief klein bedrijf, in staat flexibel en snel te opereren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een zeer concurreerde prijs aan kunnen bieden. En dat niet alleen voor grote opdrachten maar juist ook voor kleinere, meer toegesneden, producties. Ons motto is dan ook niet voor niets:

 

“Big enough to Cope, Small enough to Care”


           

Dutron: kabels, kabelbomen

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner