Process Engineering Inkoop Assemblage Verpakken Logistiek Kwaliteitscontrole Onderdelen sorteren
U bent hier: Home >> Diensten >> Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Bij Dutron staat de kwaliteit van onze dienstverlening ten behoeve van onze klanten voorop!

Ons kwaliteit management systeem staat garant voor de hoge kwaliteit van onze productie procedures en  werkmethoden. Sinds 2004 is Dutron ISO9001 gecertificeerd. De Poolse vestiging van het Bureau Veritas Certification heeft Dutron in 2009 zelfs uitgeroepen tot Excelllent Quality Organisation.

De kwaliteit van onze productie wordt zeer goed in de gaten gehouden. Het prestatieniveau van onze productie processen, gereedschappen en machines wordt dan ook constant bewaakt. Hiervoor gebruiken we CPK en PPK waarde analyses als prestatie indicator. “Statistical Proces Control” (SPC) wordt gebruikt om de kritische stappen in het productieproces te bewaken. SPC software helpt daarbij om de aldus verkregen gegevens snel en efficiënt te kunnen verwerken.

Voor de start van iedere nieuwe productie opdracht worden de procedures, de benodigde gereedschappen en machines als ook de werkinstructies door onze ervaren engineers voorbereid. Ook zijn we in staat om proefexemplaren volgens PPAP procedures te produceren, kunnen we “Failure Mode Effect Analyses” (FMEA) uitvoeren en worden in het volledige assemblage proces bekende productie principes als Poka Yoke en 5S veelvuldig toegepast.

kwaliteit controle
 

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner