Process Engineering Inkoop Assemblage Verpakken Logistiek Kwaliteitscontrole Onderdelen sorteren
U bent hier: Home >> Diensten >> Logistiek

Logistiek

Binnen onze logistieke dienstverlening onderscheidden wij de volgde drie hoofdactiviteiten:

  1. Transport & Distributie
  2. Magazijn & Opslag
  3. Douane & Expeditie

 

Transport & Distributie:
Dutron beschikt over een eigen transport- en distributienetwerk. Een vloot van maar liefst zeven grote vrachtwagens met een inhoud van 99 m³ en een wat kleinere truck met een inhoud van 40 m³. Drie keer per week rijden deze vrachtwagens heen en weer tussen onze locatie in Srem Polen en ons distributieknooppunt in Dieren, Nederland. In Dieren worden de ladingen zo nodig herverdeeld en verder vervoerd naar de eindbestemming.

Een dergelijke transportcapaciteit in combinatie met onze logistieke mogelijkheden maakt dat we zeer snel en flexibel kunnen werken. Zo halen we voor een deel van onze klanten op hun locatie componenten op, brengen die naar Polen om te verwerken tot een geassembleerd product,  en leveren dat product vervolgens weer af op een door de klant gewenste locatie. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Onze hoge transportfrequentie maakt dat we ook goed in staat zijn spoedklussen op tijd en volgens afspraak af te handelen.


Magazijn & Opslag:
Dutron beschikt over een modern en ruim magazijn van ruim 2000 m² . In dit magazijn, dat 24/7 wordt bewaakt, worden uw goederen en componenten, wachtend op transport of latere verwerking, onder uitstekende condities opgeslagen. 

Een greep uit onze dienstverlening m.b.t. magazijn en opslag:

  • Controle van inkomende- en uitgaande goederen, zowel op aantallen als op kwaliteit;
  • Administratie: in- en uitboeken van goederen;
  • De in- en uitslag van goederen vindt plaats conform het FIFO systeem;
  • Voorraadbeheer: Dutron beheert uw voorraad en denkt actief met u mee zodat er voldoende voorraad is om te kunnen produceren zonder dat deze torenhoog oplopen;
  • Verpakken/ompakken/palletiseren/sealen/labellen etc..;
  • Inventarisatie (waaronder cycle inventory); 


Douane & Expeditie:
Dutron verzorgt alle vereiste officiële documenten welke verplicht zijn gesteld binnen de Europese Unie en de Schengenlanden. Daarnaast verzorgt Dutron een specifiek document voor de klant voorzien van oa. aantallen, gewicht en omschrijving. Alvorens wij uw goederen op transport zetten worden deze documenten naar u toe verstuurd. Daardoor weet u meteen wanneer wij gaan rijden en welke producten u kunt verwachten.

Dutron zorgt er dus voor dat uw goederen op de juiste wijze worden verzonden en worden voorzien van juiste documenten. Dit voorkomt onnodige vertragingen en geeft duidelijkheid en inzicht zowel bij overheidsinstellingen als ook bij uw organisatie. 

magazijn

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner