Machine bouw Apparaten bouw Verlichting Electrotechniek Spuitgiet Industrie Klimaatbeheersing Automobiel Industrie Telecommunicatie
U bent hier: Home >> Markten >> Spuitgiet Industrie

Spuitgiet Industrie

Dutron werkt reeds vele jaren voor gerenommeerde bedrijven in die actief zijn in de kunststof industrie. Bij de productie van kunststof halffabricaten en eindproducten speelt de kwaliteit van het product een grote rol.

Door visuele controle, uitsorteren, herverpakken maar ook het handmatig of semi-automatisch assembleren van kunststof onderdelen tegen een concurrerend uurtarief kunnen wij van toegevoegde waarde zijn bij de realisatie van uw eindproduct: U kunt een geassembleerd product leveren en kosten besparen op handmatige inspectie of rework werkzaamheden. Voor een aantal klanten doen we dat zelfs op hun eigen machines die tijdelijk bij ons in Polen zijn geïnstalleerd. Wij verzorgen zelf de training aan onze medewerkers op deze machines en onze technische dienst staat garant voor de service en het onderhoud op deze machines; een en ander gebeurt uiteraard in nauw overleg met de desbetreffende opdrachtgevers.

Is uw organisatie actief in deze industrie en bent u op zoek naar een flexibele, betrouwbare en kostenbewuste partner? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

spuitgietonderdelen

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner