Process Engineering Inkoop Assemblage Verpakken Logistiek Kwaliteitscontrole Onderdelen sorteren
U bent hier: Home >> Diensten >> Assemblage

Assemblage

De kern van onze activiteiten bestaat uit het assembleren van (half)fabricaten voor onze klanten. Dutron beheerst een breed scala van productieprocessen waaronder het knippen en strippen van kabels, het aanslaan van contacten, solderen, ultrasoon lassen, moulding, connector assemblage, kabelboom assemblage etc. Ook het elektronisch testen en configureren van testapparatuur kunnen wij voor u verzorgen.

Onze jarenlange ervaring maakt dat wij zo ongeveer alle typen kabels en connectoren kunnen verwerken en inmiddels ook daadwerkelijk hebben verwerkt. Connectoren van fabrikanten als Tyco/AMP, Lumberg, Molex, Amphenol, JST, Deutsch, Harting en vele anderen merken worden dagelijks in onze productiehal verwerkt.

Ons machinepark bevat onder meer Komax, Telsonic, Gerard Romtsch en Schleuniger machines voor het knippen en strippen van kabels, het krimpen van contacten en aanbrengen van splices. Ook hier staat kwaliteit weer voorop! Zo zijn onze machines uitgerust met automatische krimpkracht bewaking en wordt ook de krimp hoogte gemeten om een optimale krimp te realiseren.

assemblage

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner