Machine bouw Apparaten bouw Verlichting Electrotechniek Spuitgiet Industrie Klimaatbeheersing Automobiel Industrie Telecommunicatie
U bent hier: Home >> Markten >> Automobiel Industrie

Automotive

Historisch gezien vormt de automobiel industrie een belangrijke markt voor Dutron. Reeds vele jaren assembleren wij kabelbomen en connectoren voor een groot aantal vooraanstaande automobiel producenten, zowel voor personenwagens als  ook voor bedrijfs- en vrachtwagens. Kwaliteit,  flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid zijn essentiële voorwaarden om binnen deze tak van industrie te mogen leveren. Door te kunnen werken voor de grote organisaties binnen deze branche heeft Dutron door de jaren heen veel geleerd over juist deze belangrijke aspecten van het werk. 

Wat we hebben geleerd door te werken voor de grote organisaties passen we toe op al onze werkzaamheden. Dat maakt dat ook kleinere organisaties en kleinere opdrachtgevers optimaal voordeel hiervan hebben. Onze jarenlange werkervaring binnen deze industrietak maakt dat we ons gerust een specialist op het gebied van kabels voor de automobielindustrie mogen noemen. Meer weten, neem dan contact met ons op.

automobielindustrie

Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner