Events Archief
U bent hier: Home >> Nieuws

DUTRON WINT DE DUTCH-POLISH TRADE AWARD 2010!

25 november 2010: Dutron heeft de Dutch Polish Trade Award 2010 gewonnen. Namens Dutron nam een verheugde Paul Wijdicks, uit handen van de heer Eli Leenaars, bestuurder van ING Group, de prijs in ontvangst.

 

 

De Dutch Polish Trade Award (DPTA) is een gezamenlijk initiatief van het Nederlands - Pools Centrum voor Handelsbevordering (NPCH) en de Nederlands - Poolse Kamer van Koophandel in Warschau. Dit jaar is de award voor de zesde keer uitgereikt en heeft tot doel de economische relaties tussen Nederland en Polen positief voor het voetlicht te brengen en verder te stimuleren. Een delegatie van de Nyenrode Business Universiteit en de Kozminsky Universiteit te Warschau heeft de deelnemende bedrijven in Polen bezocht en hun bevindingen aan de jury doorgeven.

Een deskundige jury selecteert een Nederlands-Poolse onderneming die op vindingrijke, innovatieve en succesvolle wijze zakelijke activiteiten in Polen heeft ontwikkeld. De selectiecriteria voor de Dutch Polish Trade Award zijn: aantoonbaar track record, sociale betrokkenheid en waarde voor de Poolse economie, omvang van de Poolse activiteiten, groei van het bedrijf in Polen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en tot slot persoonlijk ondernemerschap. Naast deze criteria werd er dit jaar ook speciaal gelet op de manier waarop bedrijven bezig zijn met Sustainable Entrepreneurship. De studenten van Nyenrode hebben dit thema verder uitgediept. Daarbij gaat het erom te zien hoe bedrijven nu of op termijn invulling geven aan dit begrip, welke economische principes ze daarbij hanteren en hoe er leiding wordt gegeven aan deze ontwikkeling.

Volgens het jury rapport stak Dutron op al deze punten met “kop en schouders” boven de andere deelnemers uit.

In zijn dankwoord droeg Paul Wijdicks de Dutch Polish Trade Award 2010 op aan de heer Robert van Beusekom, de oprichter van Dutron. Immers, hij was het die ruim twintig jaar geleden het idee had en de mogelijkheden zag om te starten met Dutron. Over de jaren heeft Robert van Beusekom, samen met zijn zoon Ralph,  het bedrijf Dutron opgebouwd tot wat het is vandaag. Helaas overleed de heer Robert van Beusekom in maart 2009. We zien deze prijs dan ook als een eerbetoon aan zijn levenswerk.

 

 

Paul Wijdicks, commercieel manager van Dutron,
met de Dutch Polish Trade Award 2010

 

 


terug
Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner