Events Archief
U bent hier: Home >> Nieuws

DUTRON NEEMT NIEUWE CLEANROOM IN GEBRUIK

De afgelopen weken is er achter de schermen bij Dutron hard gewerkt aan het ontwikkelen en installeren van een nieuwe cleanroom. Deze zomer neemt Dutron haar nieuwe cleanroom ook daadwerkelijk in gebruik. De Dutron cleanroom klasse 7, gemeten volgens de ISO 14644-1 standaard, is ingericht voor het clean verpakken van kabels en kabelassemblages.

 

“Met deze cleanroom nemen wij weer een belangrijke stap in het uitbreiden van de dienstverlening aan onze klanten” aldus Ralph van Beusekom, General Manager Dutron. “Een cleanroom zoals wij die nu in gebruik nemen past precies bij de strategische keuzes die wij als bedrijf hebben gemaakt. Als Dutron willen wij onze klanten immers zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat je zeer flexibel moet zijn en een breed scala aan productie methoden en technieken moet kunnen aanbieden.”

 Met onze nieuwe cleanroom spelen we direct in op een specifieke vraag van een van onze klanten, met als grote voordeel dat ook andere klanten gebruik kunnen maken van onze nieuwe cleanroom faciliteit. Als High-Mix Low-Volume partner denken wij graag met onze klanten mee en proberen waar mogelijk nieuwe oplossingen te bieden. Onze nieuwe cleanroom is daar een goed voorbeeld van.”

 

 


terug
Producten

Kabelbomen
Technische Assemblages
Diensten

Process Engineering
Inkoop
Assemblage
Verpakken
Logistiek
Kwaliteitscontrole
Onderdelen sorteren
Markten

Machine bouw
Apparaten bouw
Verlichting
Electrotechniek
Spuitgiet Industrie
Klimaatbeheersing
Automobiel Industrie
Telecommunicatie
Over Dutron

Bedrijfsprofiel
Missie, Visie en Kernwaarden
Facts & Figures
Onze Afdelingen
Onze Mensen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Nieuws

Events
Archief
Contact

Contact Formulier
Routeplanner